În curs de procesare...


Cilindri cu cheie cu amprenta


Butuci cu cheie cu amprenta Idella

COD: ID 005

În afara stocului
312.40 Lei

Butuci cu cheie cu amprenta de siguranta ridicata si confortabila. Butucii de yala pot fi executati si in sistem de 2,3 buc sau mai multi cu aceeasi cheie.


Butuci cu cheie cu amprenta si rupere sigura Y1500

COD: Y1500

În afara stocului
71.10 Lei

Butucii cu cheie cu amprenta si rupere sigura Y1500 ofera o siguranta sporita si sunt ideali pentru usile de acces in cladirile de birouri, vile, case. Acesti componenti sunt prevazuti cu pre-taiere, acest lucru garantand siguranta maxima in cazul tentativelor de fortare prin rupere.


Butuci de siguranta cu chei amprentate Y1000

COD: Y1000

În afara stocului
66.10 Lei

Butucii de siguranta cu chei amprentate Y1000 sunt realizati din alama si se livreaza cu 5 chei amprentate. Acest tip de butuci au avantajul de a oferi protectie, in cazul in care cheia amprentata este pierduta, ea nu poate fi duplicata decat pe baza cardului detinut de proprietar.


Butuci de yale cu 5 chei cu amprenta Y2000

COD: Y2000

În afara stocului
186.10 Lei

Butucii de yale cu 5 chei cu amprenta Y2000 au pini antidrill si antipick, acest lucru insemnand un grad mare de siguranta impotriva perforarii sau a gauririi cilindrului. Multiplicarea cheilor se face numai pe baza cardului, ceea ce ofera protectie impotriva infractorilor.


Cilindri cu profil amprenta de inalta securitate seria RX

COD: 026200

În afara stocului
260.00 Lei

Cilindrii cu profil amprenta de inalta securitate seria RX dispun de pini intariti cu milioane de permutari, fiind ideali pentru usile de exterior ale unei locuinte. Datorita corpului din alama extrudat si a arcurilor din otel inoxidabil pe care le au, cilindrii cu profil amprenta de inalta securitate seria RX sunt foarte rezistenti si ofera siguranta si securitate.


Cilindri cu sistem anti-furt de deschidere seria M

COD: 035214

În afara stocului
370.00 Lei

Cilindrii cu sistem anti-furt de deschidere seria M sunt realizati cu arcuri din otel inoxidabil si pini intariti, oferind o inalta securitate si siguranta locuintelor. Cilindrii cu sistem anti-furt de deschidere seria M impiedica patrunderea prin efractie si tin hotii la distanta.


Cilindri patentati pentru usi cu cheie cu amprenta Idella

COD: ID 011

În afara stocului
678.20 Lei

Cilindri patentati cu cheie unica cu amprenta. Sunt cilindri din gama de varf a sigurantei mecanice pentru usi.


Cilindrii Seria M

COD: 035000

În afara stocului
140.00 Lei

Cilindrii Seria M dispun de pini cimentati si bolturi anti foraj, de splinturi antifurt si arcuri din otel inoxidabil, astfel ca ofera protectie impotriva efractiei. Cu ajutorul acestor cilindri seria M, nu trebuie sa va faceti probleme ca locuinta dumneavoastra ar putea fi pradata de hoti.


Cilindrii Seria S

COD: Seria S

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]

Butuc usa antiefractie la pret ieftin. Butuci de usi pentru yale in cantitati mai mari la preturi convenabile. Butuc usa antiefractie cu cheie cu amprenta.


Cilindru D10

COD: D10

În afara stocului
283.00 Lei

Butuc usa metalica de intrare in apartament. Butuc yala cu amprenta de siguranta. Butuc de yale ce poate fi si cu buton fluture.


Cilindru D6

COD: D6

În afara stocului
205.00 Lei

Butuc yala usa metalica de intrare in apartament sau un casa. Butuc de yale la pret atractiv. Butuc cu cheie cu amprenta pe ambele parti cu un rand de pini de siguranta.


Cilindru de inalta siguranta pentru usi Trafic 6 THI

COD: Trafic 6

În afara stocului
198.20 Lei

Cilindrul pentru usa de inalta siguranta Trafic 6 este un butuc cu profil european cu mecanism cu 6 pini. Este un cilindru foarte rezistent datorita primului pin care este din otel calit si astfel asigura protectie impotriva smulgerii, perforarii sau deschiderii prin speraclu.


Cilindru de inalta siguranta pentru usi Trafic 12 THI

COD: Trafic 12

În afara stocului
307.40 Lei

Cilindrul de inalta siguranta Trafic 12 asigura protectie impotriva perforarii, a deschiderii prin speraclu, a ruperii si a spargerii si vine insotit de 5 chei reversibile din alama nichelata.


Cilindru de inalta siguranta pentru usi Transit 2 THI

COD: Transit 2

În afara stocului
423.10 Lei

Butucii cu cheie cu amprenta Transit 2 ofera o siguranta sporita si sunt ideali pentru usile de acces in cladire, apartament, birouri sau case. Acesti cilindrii sunt realizati din finisaj nichelat mat si sunt prevazuti cu cama anti-smulgere. Au un mecanism cu 8 pini, primul pin si cama sunt din otel calit si confera o mai buna siguranta proprietarilor. Cilindru de inalta siguranta Transit 2 pot fi deschisi din exterior chiar daca in interior este introdusa cheia datorita camei mobile.


Cilindru de siguranta pentru usi Tiger 6 THI

COD: Tiger 6

În afara stocului
85.00 Lei

Cilindru de siguranta pentru usi Tiger 6 este un butuc cu cheie cu amprenta, cu protectie impotriva smulgerii si a forarii.


Cilindru EC750

COD: EC750

În afara stocului
339.90 Lei

Butuci pentru usi metalice, din lemn, PVC sau aluminiu. Butucii au cheie cu amprenta pe ambele parti. Butucii de siguranta pot fi executati cu aceeasi cheie unica.


Cilindru EP10

COD: EP10

În afara stocului
1,052.10 Lei

Acesti butuci de usi nu se mai fabrica iar inlocuitorii lor sunt butucii patentati deosebit de siguri, fie cu cheie frezata fie cu cheie cu amprenta. Exista posibilitatea de mai multi butuci de yale cu aceeasi cheie.


Cilindru Euro-Plus

COD: EuroPlus

În afara stocului
499.70 Lei

Butucii de yale pentru usi de intrare in apartament sau in casa pot avea aceasi cheie unica. Cheile butucilor sunt cu amprenta numindu-se si reversibila pentru ca poate fi introdusa pe orice parte.


Cilindru Euro-Pro

COD: EuroPro

În afara stocului
266.60 Lei

Butuci de usa de aprtament. Butucii pentru usi pot fi cu aceeasi cheie unica. Butucii pentru yale de intrare sunt cu chei cu amprente pe ambele parti.


Cilindru Euro-Pro Viro

COD: EuroPro-Viro

În afara stocului
370.00 Lei

Butuci pentru usi de apartament. Butuci de yale cu cheie cu amprenta pe ambele parti. Acesti butuci pot fi si cu cheie unica.


Cilindru patentat cu amprenta seria WXP

COD: 028210

În afara stocului
490.00 Lei

Cilindrul patentat cu amprenta seria WXP are un corp din alama extrudat si este disponibil in finisaj de nichel mat. La livrare, acest cilindru cu amprenta include patru chei cu gropita si profil patentat, pentru deschidere si inchidere.


Cilindru XP1

COD: Cil-XP1

În afara stocului
425.30 Lei

Cilindru XP2

COD: Cil-XP2

În afara stocului
640.30 Lei

Cilindri cu cheie cu amprenta cu rol de antifurt deosebit. Cilindrul de usa se foloseste cu cheie. Acesti cilindri pot fi si cu aceeasi cheie unica.


Cilindru XP2 S

COD: Cil-XP2S

În afara stocului
684.40 Lei

Cilindri cu cheie cu amprenta se siguranta superioara. Acesti butuci de usi rezista la incercari sofisticate de spargere. Butucii de yale pot fi cu aceeasi cheie unica.


Functie antigaurire pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID01

În afara stocului
69.40 Lei

Acesta functie antigaurire are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antigaurire are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.


Functie antirupere pentru butuc usa Idella

COD: fctID02

În afara stocului
193.80 Lei

Acesta functie antirupere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de rupere a butucului de la mijlocul acestuia. Cilindrul cu aceasta functie beneficiaza de o tija otelita amplasata de-a lungul cilindrului si nu permite ruperea acestuia, protejand mijlocul lui.


Functie antismulgere pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID03

În afara stocului
96.20 Lei

Acesta functie antismulgere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antismulgere are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.


Semicilindru usa cu cheie reversibila cu amprenta Idella

COD: ID 006

În afara stocului
551.70 Lei

Butuci yala cu cheie cu amprenta in forma scurta. Semicilindrii sau demicilindrii sunt preferati in cazul spatiilor tehnice din cladiri pentru ca se incuie numai din exterior. Pot fi comandati cu aceeasi cheie sau in sistem master.


Semicilindru usa cu cheie reversibila cu amprenta Idella

COD: ID 012

În afara stocului
551.70 Lei

Semibutuci patentati cu cheie cu amprenta. Securitate personalizata pe client. Butucii de usi cu amprenta sunt mai siguri iar daca sunt patentati ai scapat de grija copierii neautorizate a cheii.