Butuci cu cheie unica

Home » Articole » Butuci cu cheie unica

Butuci cu cheie unica. Cilindri cu aceeasi cheie. Pentru confort sporit.

Acum putem renunta la legatura mare de chei care ne rupe buzunarele. Daca avem de descuiat mai multe usi putem alege un set de butuci care sa functioneze pe aceeasi cheie. Trebuie doar sa ne hotaram asupra modelului de cilindru dorit din interiorul site-ului, sa apreciem cate chei dorim si sa masuram fiecare cilindru in parte. Apoi comandam din site modelul ales precizand numarul de cilindri, dimensiunea fiecaruia si numarul total de chei. Fiecare cilindru are un cost separat pentru modificarea pe cheie unica iar cheile se taxeaza separat.

Important!

butuci_cu_cheie_unica_cilindru.ro1. Se pot comanda oricati cilindri si oricate chei si acest avantaj de cheie unica nu afecteaza deloc nivelul siguranta al butucului respectiv.

2. Nu orice atelier de copiat chei sau lacatus poate executa acest serviciu. Finetea care este necesara pentru a functiona acesti cilindri implica scule speciale furnizate de producatorii de siguranta sau comandarea direct din fabrica ceea ce implica timp si costuri suplimentare.

In filmuletele de mai jos este un exemplu de cilindri cu cheie unica pentru un tip de cheie patentata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (27 votes cast)
Butuci cu cheie unica, 4.7 out of 5 based on 27 ratings
 • Dragos

  Puteti configura butucul sa functioneze si o cheie de-a mea?

  Sa va explic de ce: La blocul nostru am avut un vecin “binevoitor” care a infundat butucul pe ambele parti. Am reusit sa il smulgem din yala, dar problema este ca daca inlocuim butucul cu unul nou, trebuie sa facem si 100 de chei sa le dam vecinilor.

  Daca s-ar putea configura un butuc sa functioneze cu cheia, nu ar mai fi necesar sa facem si cheile si sa stam sa le dam pe la toti vecinii.

  Multumesc

  • Buna ziua,

   Va putem face cilindru dupa cheia dumneavoastra numai in cazul in care profilul cheii este acelasi cu profilul cheii producatorului.
   Eventual trimiteti o poza cu cheia pe info@cilindru.ro pentru a-l trimite la producator sa vedem ce raspuns primim.

   Multumesc

Solutie web oferita de BlackCode