Cum aleg un Cilindru-Butuc de usa potrivit?

Home » Articole » Cum aleg un Cilindru-Butuc de usa potrivit?

1. Deschide usa si masoara cu ruleta cilindrul pe care il ai incepand de la surubul de prindere in broasca intr-o parte si in cealalta in milimetri. Pentru cine nu are inca montat un butuc pe usa se va lua in calcul la masurare si grosimea sildurilor, a manerelor de usa sau a rozetelor.

2. Se stabileste ce fel de cilindru se doreste in functie de cheia folosita: cheie cu amprenta sau cheie frezata. Totodata se stabileste daca are buton pe partea de interior a usii.

3. Se apreciaza de cate chei este nevoie in acea familie si se poate comanda direct de la noi cu un numar mai mare de chei.

4. Se stabileste daca mai sunt usi care sa fie deschise cu aceeasi cheie ca usa principala si se masoara cilindrii si acolo. De asemenea se poate opta ca pe comanda sa fie livrate atat cilindrul cat si yala de sus sau bara transversala pe acelasi cilindru, pe aceeasi cheie cu butucul principal. Exista si varianta de a se folosi aceeasi cheie si la lacate universale sau la antifurturi de bicicleta sau moto.

5. Daca se doreste un sistem master key (in cazul birourilor de exemplu) trebuie masurati toti cilindrii de pe traseu si stabilit numarul de chei dorite. pentru acest lucru va punem la dispozitie o diagrama ce trebuie completata si va asiguram consultanta.

6. La primirea cilindrului, in cazul in care acesta are card de securitate, trebuie pastrat acest card pentru ca ulterior, daca se mai doresc chei, acesta va trebui prezentat, fapt care atesta proprietatea cilindrului respectiv.

Pentru orice alte intrebari va raspundem cu placere.

Cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (32 votes cast)
Cum aleg un Cilindru-Butuc de usa potrivit?, 4.6 out of 5 based on 32 ratings
 • aioanei bog.

  ma pregateam sa va sun sa va intreb cum sa masor ce sa masor ca pot sa fac comanda de un butuc dar acuma is lamurit nu va mai deranjez

  • Buna ziua,

   Puteti sa ne contactati pentru orice nelamurire, nu este nici un deranj. Daca va fost de folos blog-ul nostru cu atat mai bine.

   http://www.cilindru.ro

Solutie web oferita de BlackCode