În curs de procesare...


Sistem master key


Cheie frezata nepatentata pentru cilindru Idella

COD: cheieID1

În afara stocului
40.10 Lei

Cheiie frezate sunt acele chei care au zimti pe o singura parte si pot fi introduse numai intr-o singura directie in butucul din usa. Cheile frezate nepatentate au un profil care se poate copia la orice atelier de copiat chei pentru ca exista cheie bruta pe piata nefiind patentata.


Cheie frezata patentata pentru cilindru Idella

COD: cheieID2

În afara stocului
109.00 Lei

Cheia frezata patentata este acea cheie unica in lume, astfel incat beneficiarul nu are riscul copierii neautorizate a cheii la nici un atelier de copiat chei. Cheile frezate in profil patentat au un profil la care nu se poate copia cheia din cauza ca nu se gaseste in comert cheia bruta, ci doar la producator, aceasta avand o serie unica.


Functie antigaurire pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID01

În afara stocului
69.40 Lei

Acesta functie antigaurire are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antigaurire are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.


Functie antirupere pentru butuc usa Idella

COD: fctID02

În afara stocului
193.80 Lei

Acesta functie antirupere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de rupere a butucului de la mijlocul acestuia. Cilindrul cu aceasta functie beneficiaza de o tija otelita amplasata de-a lungul cilindrului si nu permite ruperea acestuia, protejand mijlocul lui.


Functie antismulgere pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID03

În afara stocului
96.20 Lei

Acesta functie antismulgere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antismulgere are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.


Master Key

COD: MK

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]
Variantele de sisteme master key sunt practic nelimitate. Se realizeaza pentru orice obiectiv (hotel, birouri, hale), pentu orice tip de cheie cat si pentru oricate niveluri de siguranta.