În curs de procesare...


Branduri

Abus - Siguranta cere calitate. Sisteme antifurt de exceptie.
Spiritul securitatii in intreaga lume.

In intreaga lume oamenii au incredere in securitatea ABUS , securitate incercata si testata de-a lungul timpului. Cu sediul principal in Germania, piata originara de desfacere, ABUS opereaza la nivel international, este lider de piata si impune tendintele in domeniu in majoritatea tarilor din Europa.

In America Centrala si de Nord, parti din Africa, Australia si multe alte tari, ‘ABUS - Security Tech Germany ' reprezinta calitatea exemplara si a devenit un sinonim cu securitatea.

Filiale internationale si parteneriate strategice pentru productie si dezvoltare ilustreaza cursul de extindere si consolidarea orientarii globale a ABUS.


Spirit inventiv pentru totdeauna.

Atunci cand produci dispozitive de siguranta trebuie sa sti cu ce te confrunti.

Hotii si spargatorii devin din ce in ce mai inventivi cand vine vorba de a sparge sisteme de securitate. Sa fi intotdeauna cu un pas in inaintea lor este o continua provocare pentru echipa noastra de ingineri. Brains Trust reprezinta Centrul de cercetare si dezvoltare din Rehe/Westerwald. Aici isi au originea toate ideile si solutiile ingenioase de securitate.

Inovatiile trebuie sa sufere teste extreme de rezistenta a materialelor, simulari de spargere dupa certificari moderne si teste de laborator pentru a-si demonstra calitatea.

Citeste mai mult...     Comenteaza

Viro - Sisteme de securitate si antiefractie profesionale
• Din 1942, marca Viro (reprezintă iniţialele fondatorului său, Vincenzo Rossetti) care s-a răspândit în toată lumea ca sinonim al calităţii.

• Din 1983 marca FAI by Viro distinge o serie de produse care, chiar dacă nu sunt fabricate total în interiorul fabricii, răspund cu aceleaşi criterii de calitate pe care Viro le-a adaptat dintotdeauna.

• Gama vastă a produselor sale, bine identificate, permite operatorilor şi consumatorilor de a alege o calitate bună în funcţie de utilizarea cerută.

• Viro S.p.A. mulţumeşte tuturor celor care semnalează eventuale imperfecţiuni în producţie sau acelor care dau posibile îmbunătăţiri în gama produselor.
Citeste mai mult...     Comenteaza