În curs de procesare...


Cilindri cu buton


Butuc usa cu buton si cheie reversibila Idella

COD: ID 004

În afara stocului
646.80 Lei

Butuci de usa cu cheie cu amprenta si cu buton. Butonul sau manerul se foloseste pe partea de interior a usii de intrare in locuinta. Cheia cu amprenta confera o siguranta mai ridicata.


Butuci de usa cu buton cu chei frezate Idella

COD: ID 002

În afara stocului
249.10 Lei

Butucii de usa cu chei frezate si cu buton sunt utili acolo unde se doreste un confort crescut. Pe partea de interior a usii de intrare se pot actiona din manerul tip buton sau fluture.


Cheie frezata nepatentata pentru cilindru Idella

COD: cheieID1

În afara stocului
40.10 Lei

Cheiie frezate sunt acele chei care au zimti pe o singura parte si pot fi introduse numai intr-o singura directie in butucul din usa. Cheile frezate nepatentate au un profil care se poate copia la orice atelier de copiat chei pentru ca exista cheie bruta pe piata nefiind patentata.


Cheie frezata patentata pentru cilindru Idella

COD: cheieID2

În afara stocului
109.00 Lei

Cheia frezata patentata este acea cheie unica in lume, astfel incat beneficiarul nu are riscul copierii neautorizate a cheii la nici un atelier de copiat chei. Cheile frezate in profil patentat au un profil la care nu se poate copia cheia din cauza ca nu se gaseste in comert cheia bruta, ci doar la producator, aceasta avand o serie unica.


Cilidru de usa cu 5 Pini cu buton SA THI

COD: SA THI

În afara stocului
86.10 Lei

Cilindri D10 cu buton

COD: D10-Buton

În afara stocului
360.00 Lei

Cilindrul pentru usi D10 este un butuc cu cheie cu amprenta pe partea de exterior la intrare in casa si cu buton sau fluture pe partea de interior.


Cilindri patentati cu buton si chei reversibile Idella

COD: ID 010

În afara stocului
1,361.60 Lei

Cilindri cu cheie cu amprenta in sistem patentat. Sunt o solutie foarte reusita in siguranta mecanica a oricarei usi de intrare in casa. Posibil executii in sistem master-key.


Cilindru 732 rotund cu maner din alama

COD: 732

În afara stocului
262.00 Lei

Cilindru cu maner pentru usi elegante. Butuc de usa cu cheie frezata cu zimti. Poate fi executata la cerere o singura cheie pentru mai multi cilindri.


Cilindru Antisnap cu buton

COD: Antisnap-Buton

În afara stocului
215.40 Lei

Butuci de yala cu miez antirupere. Acesti butuci au chei frezate, cu zimti. Cilindrii antisnap se pot executa in sistem master-key cat si cu aceeasi cheie.


Cilindru C83 cu buton

COD: C83-Buton

În afara stocului
224.20 Lei

Cilindru de usa deschis din exterior cu cheie iar din interior cu buton. Cilindrul are cheie frezata.


Cilindru D6 cu buton

COD: D6-Buton

În afara stocului
270.00 Lei

Cilindri de usa cu buton sunt usor de folosit si foarte practici. Butucii sunt cu cheie cu amprenta pe un rand de pini. Cilindrii de acest tip sunt foarte raspanditi pe piata din Romania.


Cilindru EC850 cu buton

COD: EC850-Buton

În afara stocului
535.00 Lei

Butucii de yale de tipul celor cu cheie cu amprenta sunt mai siguri si maiusor de folosit. Pe partea interioara a usii acest butuc are buton, maner, pentru confort sporit.


Cilindru EP10 cu buton

COD: EP10-Buton

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]

Butuci de yale cu buton si cheie cu amprenta. Cilindru de maxima siguranta mecanica pentru usi.


Cilindru Euro-Plus cu buton

COD: EuroPlus-Buton

În afara stocului
1,045.00 Lei

Cilindru de siguranta cu miez antirupere. Se descuie la exterior cu cheie cu amprenta iar la interior din butonul tip fluture.


Cilindru Euro-Pro cu buton

COD: EuroPro-Buton

În afara stocului
443.90 Lei

Cilindri cu amprenta de siguranta pentru usi de exterior sau de intrare. Butucii inchid usa la interior din butonul tip fluture.


Cilindru seria 700 cu buton

COD: Cil-700-Buton

În afara stocului
440.20 Lei

Butuci de siguranta pentru usi cu inchidere din buton. Cheile cilindrului sunt frezate, cu zimti, in numar de 3.


Cilindru seria 900 cu buton

COD: Cil-900-Buton

În afara stocului
226.90 Lei

Butuci cu cheie frezata la exterior si cu buton la interior. Acesti butuci de usi sunt de sigurannta standard, de culoare alama sau nikel la cerere.


Cilindru usa E5 cu buton

COD: Cil-E5-Buton

În afara stocului
135.30 Lei

Este cel mai ieftin butuc de usa cu buton produs de ABUS. Butuci de usa cu cheie frezata de siguranta standard care au inlocuit cilindrul C83.


Cilindru XP1 cu buton

COD: Cil-XP1-Buton

În afara stocului
591.30 Lei

Butuci de usa cu chei frezate si cu puncte de amprenta pentru o siguranta crescuta. Din interior cilindrul se inchide din buton.


Cilindru XP2 S cu buton

COD: Cil-XP2S-Buton

În afara stocului
963.50 Lei

Cilindru cu cheie cu amprenta pentru usi de intrare. Cilindrul de siguranta ridicata. Poate avea buton pe partea de interior.


Functie antigaurire pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID01

În afara stocului
69.40 Lei

Acesta functie antigaurire are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antigaurire are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.


Functie antirupere pentru butuc usa Idella

COD: fctID02

În afara stocului
193.80 Lei

Acesta functie antirupere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de rupere a butucului de la mijlocul acestuia. Cilindrul cu aceasta functie beneficiaza de o tija otelita amplasata de-a lungul cilindrului si nu permite ruperea acestuia, protejand mijlocul lui.


Functie antismulgere pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID03

În afara stocului
96.20 Lei

Acesta functie antismulgere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antismulgere are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.