În curs de procesare...


Cilindri patentati

Cilindrii patentati pentru usi reprezinta varful tehnologic in domeniul sigurantei mecanice a cheii, a protectiei cheii la copieri neautorizate. Patentul se refera la cheia unica, personalizata practic pentru fiecare client in parte. O a doua cheie in lume la fel, nu mai exista.

Asadar, poti deveni stapan pe o cheie si un cilindru sau mai multi fara a fi producator.

Cilindri in sistem patentat pot fi cilindri cu cheie frezata, cilindri cu buton sau cilindri cu cheie cu amprenta. Cilindri patentati sunt folositi indeosebi in sistemele master-key.


Butuc de yala patentat cu buton si cheie frezata Idella

COD: ID 007

În afara stocului
402.00 Lei

Butucii de yala patentati confera siguranta neduplicarii cheii fara acordul expres al proprietarului. Cheia bruta nu exista pe piata la nici un atelier de copiat chei. Cilindrii sunt cu buton pe partea interioara a usii.


Cheie frezata patentata pentru cilindru Idella

COD: cheieID2

În afara stocului
109.00 Lei

Cheia frezata patentata este acea cheie unica in lume, astfel incat beneficiarul nu are riscul copierii neautorizate a cheii la nici un atelier de copiat chei. Cheile frezate in profil patentat au un profil la care nu se poate copia cheia din cauza ca nu se gaseste in comert cheia bruta, ci doar la producator, aceasta avand o serie unica.


Cilindri patentati cu buton si chei reversibile Idella

COD: ID 010

În afara stocului
1,361.60 Lei

Cilindri cu cheie cu amprenta in sistem patentat. Sunt o solutie foarte reusita in siguranta mecanica a oricarei usi de intrare in casa. Posibil executii in sistem master-key.


Cilindri patentati pentru usi cu cheie cu amprenta Idella

COD: ID 011

În afara stocului
678.20 Lei

Cilindri patentati cu cheie unica cu amprenta. Sunt cilindri din gama de varf a sigurantei mecanice pentru usi.


Cilindru de yala patentat cu cheie frezata Idella

COD: ID 008

În afara stocului
400.70 Lei

Cilindri standard cu chei frezate in sistem patentat, unic pe profilul beneficiarului. Cilindrii de yale pot opri infractorul daca sunt alesi temeinic.


Cilindru patentat de inalta protectie Bravus 2000 ABUS pentru sisteme mecanice si electronice

COD: Bravus2000MX

În afara stocului
666.70 Lei

Cel mai inalt standard de securitate - asa s-ar descrie pe scurt acest cilindru Bravus 2000. Cu o protectie brevetata pana in 2030 si un grad sporit de confort, cilindrul Bravus 2000 ABUS ofera si garanteaza utilizatorilor solutii de cea mai inalta siguranta pentru zone private, publice si comerciale.


Cilindru pentru usa de inalta siguranta Cobra 2+ THI

COD: Cobra 2+

În afara stocului
1,060.60 Lei

Butucul este piesa cea mai importanta a usii, deoarece asigura protectie impotriva intrarii persoanelor neautorizate. Alegerea cilindrului trebuie sa fie conform cu nevoile fiecaruia. Cilindrul de inalta siguranta COBRA 2 cu cheie brevetata este utilizat impreuna cu o broasca ingropata si ofera clasa mare de siguranta. Este un cilindru cu profil european, cu un mecanism cu 5 pompe axiale si asigura protectie impotriva perforarii, spargerii, deschiderii cu speraclu si a smulgerii. Prin alegerea si schimbarea la timp a butucului se asigura securitatea locuintei si a proprietarilor.


Functie antigaurire pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID01

În afara stocului
69.40 Lei

Acesta functie antigaurire are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antigaurire are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.


Functie antirupere pentru butuc usa Idella

COD: fctID02

În afara stocului
193.80 Lei

Acesta functie antirupere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de rupere a butucului de la mijlocul acestuia. Cilindrul cu aceasta functie beneficiaza de o tija otelita amplasata de-a lungul cilindrului si nu permite ruperea acestuia, protejand mijlocul lui.


Functie antismulgere pe o parte pentru butuc usa Idella

COD: fctID03

În afara stocului
96.20 Lei

Acesta functie antismulgere are menirea de a mari rezistenta cilindrului/butucului impotriva tentativelor de gaurire. Butucul de usa care are aceasta functie de antismulgere are la interior o tija otelita verticala care nu permite gaurirea butucului.


Semibutuci de yale patentati cu cheie frezata Idella

COD: ID 009

În afara stocului
325.40 Lei

Butuci de yale cu chei frezate cu zimti pentru usi. Butucii sunt patentati, adica sunt unici prin profilul cheii si nu pot fi copiati de atelierele de copiat chei. Posibil executii in sistem master-key.


Semicilindru usa cu cheie reversibila cu amprenta Idella

COD: ID 012

În afara stocului
551.70 Lei

Semibutuci patentati cu cheie cu amprenta. Securitate personalizata pe client. Butucii de usi cu amprenta sunt mai siguri iar daca sunt patentati ai scapat de grija copierii neautorizate a cheii.