În curs de procesare...


Viro - Sisteme de securitate si antiefractie profesionale

• Din 1942, marca Viro (reprezintă iniţialele fondatorului său, Vincenzo Rossetti) care s-a răspândit în toată lumea ca sinonim al calităţii.

• Din 1983 marca FAI by Viro distinge o serie de produse care, chiar dacă nu sunt fabricate total în interiorul fabricii, răspund cu aceleaşi criterii de calitate pe care Viro le-a adaptat dintotdeauna.

• Gama vastă a produselor sale, bine identificate, permite operatorilor şi consumatorilor de a alege o calitate bună în funcţie de utilizarea cerută.

• Viro S.p.A. mulţumeşte tuturor celor care semnalează eventuale imperfecţiuni în producţie sau acelor care dau posibile îmbunătăţiri în gama produselor.

Astăzi ca întotdeauna Viro S.p.A. reînnoieşte acest angajament, informată fiind de creşterea exigenţelor de vânzare în termeni de calitate a produselor şi serviciile date Clienţilor, de aceea a decis introducerea unui sistem de Gestiune pentru Calitate, instrument care ajută la creşterea prestaţiei seviciilor faţă de Clienţi, îmbunătăţirea administrativă şi dezvoltarea continuă a fabricii.

cilindru.ro