Sebutuc de uşa cu cheie reversibilă cu amprentă Idella

0

Cu toate că nu ne vine să credem, majoritatea dintre noi nu suntem în siguranţă în propria casă. Multe dintre încuietorile care se găsesc azi în magazine sau chiar pe uşile noastre sunt numai pentru a închide uşa cu cheia, nu pentru a ne proteja. Majoritatea dintre aceste încuietori pot fi sparte destul de uşor, tocmai pentru că oamenii pun prea mare încredere pe încuietorile existente, fără a se gândi că un lucru atât de mărunt le poate pune viaţa sau lucrurile în pericol. La fel se întâmplă şi în hoteluri, spitale, clădiri de birouri, fabrici sau alte locuri publice unde nu toate camerele, sau lucrurile de acolo trebuie să fie la accesul tuturor. Ori dacă sistemele de închidere sunt neglijate, exact asta se întâmplă. De multe ori însă toate aceste probleme au o soluţie unică şi simplă. O documentare bună în ceea ce priveşte securizarea acestor locuri poate duce la nişte clădiri mai sigure, la nişte instituţii în care lumea poate avea încredere. O soluţie foarte bună pentru protecţia încăperilor vitale pentru astfel de încăperi sunt semicilindri de uşă cu cheie reversibilă amprentată. Semibutuci de uşă de încredere sunt şi:

Semicilindri ieftini pentru usa

Semicilindri de usa ieftini

Semibutucii de uşă patentaţi cu cheie amprentată conform DIN 18252/EN 1303. O caracteristică aparte a acestor semibutuci este faptul că au chei in sistem patentat cu un profil ce nu se poate copia de atelierele de copiat chei pentru că nu se găseşte în comerţ cheia brută, doar la producător unde siguranţa şi operabilitatea sunt pe primul lor şi unde intervin sistemele de butuci master key şi grand master key, cu numeroasele lor beneficii şi în care intră chiar şi funcţia de a mări rezistenţa cilindrului.

Un prim lucru care trebuie avut în vedere atunci când se achiziţionează sisteme de închidere, este siguranţa oferită de acestea. La acest capitol, semicilindri patentaţi stau foarte bine pentru că sunt incluşi în categoria butucilor de maximă securitate. În plus aceştia sunt concepuţi conform standardelor VdS 2156 şi 2386 pentru semibutucii de uşi individuali precum şi în sisteme de închidere.

Construcţia acestora este performantă, iar fiecare dintre aceşti cilindri au până la 19 elemente de blocare pe fiecare parte a cilindrului. De asemenea, aceştia dispun şi de cel puţin câte un pin din oţel înalt aliat în carcasă şi miez.

Semicilindri patentaţi oferă şi protecţie împotriva metodei prin percuţie. Desigur, aceştia sunt disponibili şi cu funcţii suplimentare antigăurire şi anti-smulgere conform normelor VdS clasa A şi B.

Cheile acestora sunt cu amprentă şi rezistente în timp la folosiri frecvente fiind alcătite din aliajul cupru-nichel-zinc conform normelor DIN. De asemenea canalul se ghidează prin miez pentru repartizarea uniforma a forţei atunci când se acţionează cheia.

Semibutucii de uşă sunt patentaţi şi au o gamă largă de folosinţe, începând de la uşi de garaj, până la spaţiile tehnice şi încăperile cu acces numai din exterior.

O gamă variată de informaţii despre semicilindri de uşă patentaţi se afla pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Sebutuc de uşa cu cheie reversibilă cu amprentă Idella, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor