Cilindru de yală patentat cu cheie frezată – pentru instituții protejate cum se cuvine

2

Un adevăr nu prea fericit despre toate industriile existente este faptul că există o multitudine de produse contrafăcute. Dezavantajele acestora din urmă probabil că le știți. Ele sunt mai puțin rezistente, nu sunt de calitate, au durată  de viață limitată, pe scurt nu își fac datoria. De multe ori este destul de greu să deosebim aceste produse de cele originale și nu putem să le alegem pe cele adevărate, reale, patentate. De aceea ne trezim de multe ori că produsele cumpărate la prețuri destul de mari nu sunt de fapt de calitate. Desigur, în unele cazuri acest lucru nu este extrem de importat pentru  că nu pune în pericol viața sau viitorul nimănui. Însă, în multe cazuri, un produs contrafăcut poate schimba vieți. Spre exemplu, dacă sistemele de securitate de la spitale, clădiri de business sau hoteluri nu sunt de cea mai bună calitate și nu sunt originale s-au putea nu doar să aibă rezistență mai mică la folosire, ci și la tentativele de efracție. În aceste cazuri se pot fura acte și documente importante sau alte lucruri de valoare de care depinde viitorul instituției și, totodată, a oamenilor angajați acolo sau care beneficiază de serviciile oferite. De aceea, cei care optează pentru butuci cu cheie frezată trebuie să se asigure că aleg bine produsul. Printre cele de încredere sunt și:

cilindru ieftin și sigur

Cilindru de ușă patentat cu cheie frezată Idella

Cilindrii de yală patentați cu cheie frezată Idella au avantajul de a avea un profil de chei care nu se pot copia, deci contrafacerea lor nu este o problemă. Cheia brută nu se găsește în comerț, ea fiind disponibilă numai la producător, aceasta având o serie unică.

Prestația cilindrilor patentați, dar și necesitatea acestora se poate regăsi cu precădere în cadrul clădirilor business, în hoteluri, în spitale, locuri în care siguranța este mai presus de orice. De asemenea, tot aici se folosesc foarte des sistemele de master-key și grand master-key. Calitatea acestora se observă și în standardele conform cărora sunt construite: DIN 18252/EN 1303.

Fiecare perete al cilindrului este cu 5 sau 6 pini cilindrici. Cel puțin câte un pin este realizat din oțel înalt aliat în carcasă și în miez, lucru  venit în completarea protecției oferite de funcția anti-găurire. Acești butuci oferă protecție și împotriva metodei prin percuție.

Cheile sunt formate din aliajul cupru-nichel-zinc conform normelor DIN. Cheile cilindrilor patentați de yală sunt frezate, cu zimți, și cu canale speciale laterale care oferă clientului posibilitatea de a avea un sistem unic în lume, personalizat.

La acești butuci se pot monta și  funcții suplimentare anti-gaurie și anti-smulgere conform normelor VdS clasa A și B. Acestea au rolul de a mări rezistența cilindrului împotriva tentativelor de găurire, de smulgere și de rupere a lui. Se montează doar pe partea cilindrului ce se află la exterior.

Informații suplimentare despre Butuci de yală patentați cu cheie frezată Idella vă stau la dispoziție pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (28 votes cast)
Cilindru de yală patentat cu cheie frezată - pentru instituții protejate cum se cuvine, 4.9 out of 5 based on 28 ratings
Share.

Autor

  • Vio_Viorel

    daca cheia nu se poate copia la nici un copiator de chei, cum fac copii la acele chei? are o serie unica si ce fac cu ea ? ii dau la producator? si daca altcineva zice codul la producator ii face copia de chei … nu vad utilitatea

    • http://www.cilindru.ro/ Cilindru.ro

      Buna ziua,

      Nu e chiar asa. Cheia are o serie unica, intr-adevar, dar impreuna cu cheia si cu cilindru vine un card pe care este acel cod. Fara o copie scanata dupa card nu facem copii.

      http://www.cilindru.ro