Cilindrii patentați – elementele de noutate în materie de siguranță!

0

 Prin ce se remarcă cilindrii patentați față de celelalte modele?

Cilindrii patentați  pentru uși au început să fie din ce mai folosiți tocmai datorită avantajelor care nu sunt deloc de evitat. Dacă vă întrebați cu se deosebesc de ceilalți butuci pentru uși, răspunsul stă tocmai la cheia brută care nu există pe piață, ci doar la proprietar. Dacă doriți să faceți o dublură nu trebuie decât să cereți ajutorul producătorului.

Atelierele de copiat chei sunt asaltate zilnic. Nu ar fi o problemă dacă doar proprietarul ar face acest lucru, dar există persoane care doresc să facă o dublură a cheii pentru a intra de exemplu prin efracție în locuri unde nu le este permis. Cilindrii patentați reprezintă elementul de noutate  în domeniul siguranței mecanice a cheii, a protecției cheii la copieri neautorizate.

Printre cele mai cunoscute modele de cilindri patentați, se remarcă cilindrii cu cheie frezată, cilindrii cu buton sau cilindrii cu cheie cu amprentă, folosiți în clădiri și alte spații unde siguranța trebuie să primeze. Cilindrii patentați sunt folosiți îndeosebi în sistemele master-key, unde nivelul de securitate este unul ridicat.

Alegerea butucilor pentru uşi – primul pas spre siguranță!

Siguranța unei uși stă în mai multe elemente de siguranță. Materialul din care este realizată, balamalele, încuietorile, cilindrul, toate merită atenție atunci când vine vorba de siguranță. De asemenea, butucii pentru uși trebuie să fie cât mai rezistenți pentru a nu deveni ținta hoților.  Butucul pentru ușă este una dintre părțile componente ale sistemului de închidere cu ajutorul căruia se realizează acționarea acestuia. Gradul de siguranță al cilindrului definește gradul de siguranță al locuinței dumneavoastră.

Contează foarte mult calitatea acestora, materialul din care sunt făcuți, gradul de rezistență și soliditate.

Căutaţi cilindrii cei mai potriviți?

Semicilindru_usa_cu_cheie_reversibila_cu_amprenta_IdellaVă stă la dispoziție o gamă variată de cilindri patentați cu buton, cilindri patentați pentru uși cu cheie cu amprentă, semibutuci de yale, de unde puteţi alege produsele care vă interesează. Trebuie să faceți alegerea cea mai bună din punct de vedere calitativ, și de  ce nu, financiar.

Semicilindru folosit pentru ușă cu cheie reversibilă cu amprentă Idella asigură un înalt grad de siguranță. Cheile semibutucilor în sistem patentat se deosebesc de toate celelalte produse pentru că nu se pot copia, cheia fiind deținută doar de producător. Acesta este un avantaj ce nu trebuie ignorat.  Semibutucii de uși patentați pot fi folosiți în clădiri care necesită un înalt grad de securitate și siguranță cum ar fi spitalele, hotelurile sau clădirile business. De asemenea, pot fi folosiți la ușile de garaj, la spațiile tehnice și la încăperile cu acces numai din exterior. Pe fiecare parte a cilindrului sunt prevăzute  până la 19 elemente de blocare. Cheile sunt realizate dintr-o combinație de cupru, nichel și zinc, ceea ce asigură rezistență în timp.

Semibutucii de uși patentați cu cheie cu amprentă pot fi livrați individual sau în sisteme de închidere centrale, sisteme master key sau sisteme grand master key.

Prețul unui astfel de model ajunge la 248.51 lei, o sumă care nu poate părea atât de mare pentru o persoană care ține la siguranța sa și a celor din jur.

Asigurați-vă că ușa locuinței și toate celelalte uși exterioare sunt dotate cu cilindri de siguranță de înaltă calitate care rezistă și celor mai sofisticate tehnici de spargere!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Cilindrii patentați – elementele de noutate în materie de siguranță!, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor