Cilindri patentaţi cu buton şi chei reversibile Idella – pentru o uşă bine închisă

0

Atunci când trebuie să achiziţionăm lucruri la care nu ne pricepem suntem obişnuiţi să cerem ajutorul unor prieteni, sau uneori chiar a unor profesionişti. Lucru destul de obişnuit şi corect. Doar că procesul de vânzare-cumpărare e evoluat odată cu tehnologia. Oamenii sunt obişnuiţi să cumpere online. Totuşi, atunci când cumpără un produs de îmbrăcăminte, ştiu exact mărimea şi culoarea pe care o doresc. Însă, când vine vorba de produse pentru securitate lucrurile stau diferit. Nu toată lumea poate cere ajutorul celorlalţi dacă nu ştiu după ce să se ghideze. Ei bine, acest lucru nu este unul imposibil. Proprietarii de locuinţe care doresc să schimbe cilindri existenţi trebuie să respecte în principal următorii paşi: să măsoare cilindrul existent, să stabilească dacă doresc cilindri cu cheie amprentată sau frezată, se stabileşte numărul de chei necesare, se stabileşte care este sistemul necesar, adică dacă se vrea sistem master key sau nu şi nu în ultimul rând se stabileşte dacă se doresc cilindri cu buton. Dacă răspunsul la ultimul lucru din listă este da, iată un set de cilindri patentaţi care răspund şi cerinţelor celor mai exigenţi cumpărători:

Cilindri ieftini patentati

cilindri patentati ieftini

Cilindri patentaţi cu buton si chei reversibile Idella sunt conform DIN 18252/EN 1303. Cheile acestor cilindri în sistem patentat au un profil care nu poate fi copiat pentru că în comerţ nu este disponibilă cheia brută. Aceasta se găseşte numai la producător. Fiecare butuc de uşa patentat are 3 chei standard.

Principalul avantaj al acestor tip de cilindri este faptul că sunt extrem de utili celor care doresc să menţină siguranţa în clădiri precum hoteluri, spitale sau alte instituţii publice unde acest lucru e vital şi unde master key şi grand masterkey sunt cele mai utilizate.

Acest tip de cilindru patentat cu buton se poate include în categoria cilindrilor premium ca siguranţă deosebit de ridicată pentru că este realizat conform standardelor VdS 2156 si 2386 pentru cilindrii patentaţi cu buton individuali precum şi în sisteme de închidere.

Aceşti cilindri beneficiază de până la 19 elemente de blocare pe fiecare parte a cilindrului, are cel puţin câte un pin din oţel înalt aliat în carcasa şi miez şi oferă protecţie împotriva metodei prin percuţie.

Cheile acestor cilindri sunt cupru-nichel-zinc conform normelor DIN. Acestea sunt cu amprentă, reversibile şi se pot introduce pe orice parte in cilindru. De asemenea, există canal de ghidare prin miez pentru repartizarea uniformă a forţei la acţionarea cheii. Butonul este foarte uşor de mânuit şi plăcut la atingere.

Pentru doritori se pot monta funcţii suplimentare anti-găurie şi anti-smulgere conform normelor VdS clasa A si B care măresc rezistenţa cilindrilor la tentativele de jefuire

Cilindri patentaţi cu buton si chei reversibile sunt disponibili în sisteme de închidere centrale, sisteme master-key sau sisteme grand master-key.

Mai multe informaţii despre Cilindri patentaţi cu buton si chei reversibile Idella găsiţi pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Cilindri patentaţi cu buton şi chei reversibile Idella - pentru o uşă bine închisă, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor