Butuci ovali pentru uşi- siguranţă obţinută cu uşurinţă

0

Atunci când vine vorba de securitatea lucrurilor noastre, primul lucru la care ne gândim este că uşa seifului, casei de bani sau a dulapurilor metalice trebuie să îndeplinească toate cerinţele de securitate necesare. Desigur că pentru a face acest lucru o uşă trebuie să îndeplinească mai multe condiţii precum să aibă o broască de calitate, balamale rezistente, şi nu în ultimul rând un cilindru bun. Probabil vă întrebaţi ce sunt aceia cilindri ovali şi prin ce se diferenţiază ei de butucii de uşă obişnuiţi. Ei bine, butucul oval are o formă ovală şi este folosit împreună cu locaş oval al broaştei. Când folosiţi mânerele de uşi cu aceste tipuri de încuietori şi cilindri, e necesar să vă asiguraţi că şi ele au crestătura ovala în placa din spate pentru a permite cilindrului să o pătrundă. Desigur că există diferite tipuri şi mărimi de astfel de butuci. Aceştia se poate să fie prevăzuţi cu sistem cu sistem de cheie cu deschidere pe ambele părţi, sau cu buton pe o parte şi cheie pe cealaltă parte. Desigur există şi cilindri ce se pot deschide pe o singură parte. În ceea ce priveşte materialul, aceştia pot avea finisaj din alamă, nichel sau satin pentru a fi în armonie cu piesa de mobilier sau cu dulapurile metalice la care sunt ataşaţi.

Cilindru ieftin oval

Cilindru oval ieftin pentru usa

Butucii ovali sunt folosiţi de cele mai multe ori la dulapurile metalice, uneori la seifuri sau case de bani. Acest tip de butuci sunt butuci care se folosesc mai rar pentru că sunt destinaţi numai anumitor tipuri de încuietori precum ar fi încuietorile pentru fişete metalice sau vestiare.
Cu cheia introdusa în butuci se acţionează o yala aplicată sau o broască îngropată pentru uşi de mici dimensiuni, pentru incinte şi spatii mici de depozitare. Aceşti cilindri nu se pot folosi la uşile de intrare sau din casă. Aceşti butuci au această formă ovală pentru că pot fi montaţi mai uşor şi se pliază bine pe materialele dulapurilor metalice.

Dacă doriţi să achiziţionaţi un astfel de cilidru, sau doriţi să ştiţi mai multe despre el, aflaţi că un cilindru oval de calitate este următorul:

Cilindru oval Viro. Acest butuc are corpul din alamă, acesta este masiv, terfilat şi decapat. Rotitorul este tot din alamă şi are cinci pistoane. Cheile acestui butuc rotund sunt din alamă nichelată, cu profil Viro şi sunt trei în dotare. Mecanismul acestui cilindru rotund este următorul: cama e dublă la 0° fapt ce permite funcţionarea idependentă a cheilor faţă de zăvor, chiar dacă în partea cealaltă a cilindrului este inserată cheia. Pistoanele sunt din alamă, iar contrapistoanele sunt din alamă tip „ciuperca” antisperaclu. Arcurile pistoanelor sunt din bronz fosforos, stifurile elastice sunt din oţel pentru fixarea camei duble. Aceşti butuci ovali sunt livraţi împreună cu şuruburile de fixare.

Mai multe detalii despre produs şi preţ găsiţi pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (26 votes cast)
Butuci ovali pentru uşi- siguranţă obţinută cu uşurinţă, 4.9 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor