Cilindru blindat pentru yale – pentru o siguranţă de fier

4

Întotdeauna siguranţa unei uşi este legată de teama de a nu fi jefuit de către hoţi, sau, unde este cazul, de teama de a fi atacată familia de către hoţi. La casă, hoţul are mai multe opţiuni. El poate intra prin faţă, prin spate sau prin uşile laterale, iar proprietarul are mai mult de lucru în securizarea locuinţei. La apartament hoţul are o singură opţiune, dar asta nu înseamnă că proprietarul trebuie să trateze mai superficial problema, ci trebuie să se asigure că uşa este de neclintit în calea hoţilor. De asemenea, cei care sunt pe cale de a-şi securiza locuinţa, fie că deţin uşă din lemn masiv, uşă în panel, uşi metalice, sau altele, trebuie să ştie că în protecţia locuinţei nu este importantă doar uşă, ci şi elementele care o compun. De exemplu, pentru ca uşa să nu cedeze atunci când este aplicată forţă, nu este suficient ca ea să fie construită din materiale puternice, ci trebuie ca uşa să aibă balamale rezistente, broaşte şi yale pe măsură. Nici cilindri nu trebuie ignoraţi. Pentru ca uşa să fie cât mai protejată este bine ca aceştia să fie rezistenţi la impact, la spargeri, la tentative mecanice de efracţie, sau la smulgere.

Cilindru blindat ieftin pentru yale

Butuc blindat pentru yale, ieftin

Pentru a proteja uşa, şi, în acelaşi timp, locuinţa şi familia, trebuie neapărat să investiţi în uşă. Mai precis trebuie să luaţi în considerare instalarea mai multor încuietori, şi achiziţionarea unor elemente de bază de calitate. Printre lucrurile ce nu lipsesc din componenţa unei uşi care chiar protejează se numără butuci testaţi în ce priveşte rezistenţa, broaşte de calitate, contraplăci bune, şi, de ce nu, chei bine concepute.

Cilindrul poarte fi considerat cu uşurinţă inima întregii uşi, motorul de funcţionare al acesteia. De aceea atunci când cumpărăm o uşă, calitatea butucului trebuie să fie o prioritate. Cu toate acestea, nu multă lume înţelege importanţa lor, iar cauza multor jafuri rămâne în continuare slaba calitate a sistemelor de securitate ale uşilor. Unii proprietari aleg să nu se intereseze dacă butucii lor sunt rezistenţi la efracţii, la intemperii, la multe utilizări, ajungând să regrete mai apoi toate acestea.

Totuşi, pentru toate aceste probleme există o soluţie:

Cilindru blindat pentru yale este un butuc din alamă masivă, cu lungimea reglabilă, cu verigă de protecţie din oţel cimentat, călit, arămit şi nichelat si plăcuţă de protecţie antispagere şi antiburghiu, din oţel cimentat, călit, arămit şi nichelat. Rotitorul acestui butuc este din alamă şi are 6 pistoane. Cheile cilindrului sunt din alamă nichelată, cu profil Viro Top Security, şi sunt trei în dotare. Mecanismul de funcţionare al cilindrului este următorul: pistoane din alamă; contrapistoane din alamă tip „ciupercă” antisperaclu; arcurile pistoanelor din bronz fosforos. Butucii de acest gen sunt disponibili şi cu mască de intrare ovală din alamă nichelată, plăcuţă ovală şi şuruburi de fixare.

Detalii mai multe despre cilindri blindaţi pentru yale sunt pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Cilindru blindat pentru yale - pentru o siguranţă de fier, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor

  • Sardi

    care ar fi cazurile in care s-ar folosi un cilindru blindat? intreb ca nu prea vad cine ar sta sa gureasca cu burghiul un cilindru …

    • http://www.cilindru.ro/ Cilindru.ro

      Buna ziua,

      Se pot lua in considerare oricare din cazuri! De exemplu au fost cazuri ca in bloc sa se gaureasca butucul cu un burghiu manual si hotii au filat zona si stiau ca pe etajul respectiv vecinii sunt plecati in concediu! Atentie, hotii sunt foarte inventivi!

      http://www.cilindru.ro

  • Stef

    Ce recomandati in ceea ce priveste siguranta in cazul fortarii sau manipularii cu obiecte tip speraclu: cilindrul cheie-cheie sau cilindrul cheie-buton?
    Multumesc anticipat.

    • http://www.cilindru.ro/ Cilindru.ro

      Buna ziua,

      CIlindri nostri cei mai performati sunt IDELLA si ABUS.

      O zi buna!