În curs de procesare...


Bine ati venit la magazinul cilindru.ro

Bine-ai venit in magazinul online de cilindri, butuci, chei de siguranta, chei cu amprenta, cilindri ovali, cilindri de garaj sau pentru mobilier, cu buton si multe sisteme profesionale de securitate sporita.

Cel mai vulnerabil loc in siguranta unei usi il constituie cilindrul. Fie usa cat de grea tot in butuc sta siguranta sa. De ani de zile se comercializeaza usi din lemn, usi de metal, usi din fier forjat care, datorita concurentei acerbe intre producatori sau comercianti, folosesc sisteme slabe antiefractie. De altfel se psune ca dupa ce ti-ai cumparat o usa chinezeasca, germana sau romaneasca, trebuie sa mergi sa-ti cumperi si un sistem de inchidere performant. Intr-un fel este de inteles acest lucru pentru ca o usa la vanzare este dotata standard, fara prea multe accesorii impotriva efractiei. Cine doreste sa suplimenteze acea usa sau acea fereastra cu sisteme suplimentare de siguranta poate gasi o multitudine de variante: lanturi de usa, yale cu tija suplimentara, bare transversale, balamale suplimentare, silduri cu buton sau cu doua manere, manere cu pastila de protectie antigaurire, vizoare de usi care "vad" la un unghi de 200 de grade si mai ales ... cilindri performanti care sa ne reziste atat la smulgere, lovire, gaurire cu bormasina, spray care ingheata instant cat si care sa asigure acea casa in fata sistemelor inteligente de spargere.

De regula, din statistica politiei germane, o usa se sparge cel mai simplu cu o ranga prin fortarea ei sau actionandu-se la nivelul butucului din interior. Daca in 3 minute hotul nu reuseste sa patrunda, el va merge la altcineva. Asta numai daca nu exista un pont la acea casa Wink

Important este ca, in ziua de azi, producatorii de echipamente de securitate, reusesc sa aduca pe piata sisteme de o calitate incredibila. Numai ignoranta omului il face vulnerabil in fata hotilor, pretul nefiind un motiv intemeiat pentru care sa refuzam o usa rezistenta la oaspeti nepoftiti.

Noi, Cilindru.ro, putem aprecia nevoia fiecaruia de siguranta in limite rezonabile si putem recomanda dimensiuni, modele sau nivele de securitate de care aveti nevoie in casa dumneavoastra. Locurile vulnerabile din locuinta sunt cele cautate si folosite cu succes de infractori, delasarea noastra fiind principalul lor aliat.