Butucul uşii, lucrul aparent nesemnificativ care îţi poate oferi siguranţa de care ai nevoie

0

Achiziţionarea butucilor de uşi sau înlocuirea lor par a fi o problemă minoră, însă, dacă le acordăm puţin mai multă atenţie putem rezolva mai multe probleme. Pe primul loc se află bineînţeles siguranţa personală, dar şi a domiciliului. Probabil că ştiţi din experienţa personală că oamenii tind să petreacă mai mult timp la alegerea unei uşi cu design atrăgător, dar şi un material de încredere decât la alegerea unor cilindri de calitate. Ei bine, acest lucru nu este tocmai în regulă. Degeaba este uşa rezistentă dacă butucii nu sunt de calitate. Astfel, dacă se aleg de la început nişte butucii buni, siguranţa domiciliului nu mai este compromisă. În al doilea rând, dacă butucii sunt de calitate de la prima achiziţie, scade bugetul alocat unor astfel de cheltuieli, unii fiind achiziţionaţi pe viaţă.

Puţini sunt acei care, atunci când achiziţionează butuci, se gândesc la altceva în afară de preţ. Totuşi, trebuie să ştiţi că hoţii se gândesc şi la smulgere, lovire, găurire cu bormaşina sau la spray care îngheaţă instant. Butucii de calitate rezistă la toate acestea, dar şi la sistemele inteligente de spargere. Ce mai trebuie să ştiţi e că acum aveţi la dispoziţie o mulţime de modele din care să-l alegeţi pe cel mai potrivit.

Butucii cu cheie cu amprentă de la Idella  au până la 19 elemente de blocare pentru fiecare parte şi cel puţin câte un pin din oţel în carcasă şi miez. Cât despre protecţie, aceştia sunt împotriva efracţiei prin percuţie. Un alt avantaj este faptul că butucii au cheile cu amprentă şi se pot introduce pe orice parte, având funcţie reversibilă. Dacă tot nu vă simţiţi în siguranţă, aflaţi că pe aceşti butuci se pot monta funcţii suplimentare anti-găurire şi anti-smulgere.

Butuci_cu_cheie_cu_amprenta_Idella

Dacă sunteţi responsabil cu achiziţionarea butucilor pentru yale pentru clădirile de bussiness, pentru hoteluri sau spitale, locuri unde siguranţa este vitală, aflaţi că cei mai potriviţi sunt butucii patentaţi. În aceste cazuri pot interveni sistemele masterkey şi grand master-key. Nu doar că aceşti butuci se situează în topul normelor de siguranţă, dar au şi o durată de viaţă de zeci de ani. Acest tip de butuci au chei care nu se pot copia pentru că nu se găsesc în comerţ, ci doar la producător.

Cilindri_patentati_pentru_usi_cu_cheie_cu_amprenta_Idella-2

Dacă nevoile dumneavoastră se raportează la uşa frontală sau la uşi de apartament, o soluţie optimă este butucul profilat. Nici nu se pune problema că acest butuc este rezistent la toate tipurile de spargeri, fapt demonstrat prin închidere pe două rânduri de pini interiori, ci are şi anumite avantaje care până acum dădeau bătăi de cap. Spre exemplu, se poate închide din ambele părţi, chiar şi cu cheia deja introdusă.

Cilindru_D10

Butucul Euro-Plus Viro vă scapă de grija căutării unui butuc superior de calitate. Acesta are rotitor din alamă cu şase pistoane, corpul din alamă masivă şi decapat, acoperit cu o nichelatură specială „Pearl Nickel” şi chei din alamă nichelată plate şi reversibile. Mecanismul său cama DIN 30° asigură faptul că dacă se încearcă scoaterea lui din exterior, hoţul va pierde enorm de mult timp.

Cilindru_Euro_Pr_49c0ec1137263

O mulţime de alti butuci de siguranta pentru usi din această gamă vă aşteaptă pe cilindru.ro

Roxana Moraru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Butucul uşii, lucrul aparent nesemnificativ care îţi poate oferi siguranţa de care ai nevoie, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor