Cilindri cu cheie frezată-un tip de siguranţă clasică în care poţi avea mereu încredere

0

Cu toţii cunoaştem cilindri cu cheia frezată sau cheie clasică. Cu toţii am fost obişnuiţi de mici cu acest sistem de securizare a locuinţelor. Cu toţii ştim ce înseamnă sentimentul de confort pe care ni-l conferă clasica cheie frezată. Aceasta a fost şi este cel mai utilizat tip de cheie din mai multe motive: preţul de producţie este unul scăzut şi este uşor de duplicat, aşa că nu trebuie să îţi faci probleme dacă îţi pierzi cumva setul de chei. Desigur că de a lungul timpului şi aceste chei clasice au progresat ca forme, mărimi, culori, diversitate, materiale, grosime şi performanţe. Printre ele se diferenţiază cheile cu profil de protejare la copiere şi cele neprotejate şi chei cu design special pentru fiecare firmă. Un mare avantaj al butucilor cu cheie frezată este faptul că pot fi schimbaţi la nevoie fără să afecteze restul mecanismului de închidere. Aşadar, dacă doriţi un mod comod, uşor, clasic, confortabil şi cunoscut de închidere a uşii puteţi apela cu încredere la cilindri de uşă cu cheie frezată. Totuşi nu vă limitaţi la primii care vă ies în cale. Dacă faceţi puţină cercetare puteţi descoperi că există butuci de uşă accesibili şi de calitate cu cheie frezată precum cei de la Idella. Printre aceştia se deosebesc următorii:

butuc de usa ieftin cu cheie frezata

Butuc pentru usa cu cheie frezata

Butucul de uşă D42, un cilindru scurt pentru uşă. Acesta se poate folosi la uşi subţiri, uşi de grădină sau uşi de sticlă. Sistemul de deschidere al acestui sistem este prevăzut cu cheie care ajută la deschiderea acestuia atât din interior cât şi din exterior. În plus acest cilindru are un sistem ce garantează rezistenţa. Butucul de yală este scurt, dublu şi are trei ace. Cheile acestuia sunt de tip paracentric şi nu permit inserarea de unelte mari. Ca şi culori acesta este disponibil în varianta nichel lustruit sau auriu şi placat cu nichel.

Butucul cu cheie frezată de la Idella este un butuc cu funcţii antigăurire şi antismulgere. Pereţii butucului sunt prevăzuţi cu cinci sau şase pini cilindrici. În plus, cel puţin câte un pin este din oţel aliat în carcasă şi miez, asta pe lângă protecţia antigăurire. Pe lângă asta, cilindrul beneficiază de protecţie împotriva metodei prin percuţie. Butucii uşii au chei din aliaj cupru-zinc-nichel. Cheile acestui butuc de uşă sunt frezate şi au zimţi. De asemenea, butucul conţine un canal de ghidare prin miez pentru repartizarea uniformă a forţei la acţionarea cheii. Acest butuc oferă şi posibilitatea de a putea fi prevăzut, la cerere, cu diferite funcţii suplimentare anti-găurie şi anti-smulgere pentru mărirea rezistenţei. Cilindrul este disponibil în sistem de închidere central, sistem master key sau grand master key.

Cilindru Antisnap cu cheie frezata

Cilindru antisnap ieftin

Cilindrul Antisnap are corpul din alamă masivă trefilat şi decapat. În plus, sistemul beneficiază de insert fortificat antirupere din oţel de inox AISI 304. Cilindrul de uşă este conceput cu proprietăţi antirupere şi siguranţă crescută. Rotitorul este din alamă şi are patru sau cinci pistoane. Cheile acestui sistem sunt din alamă nichelată şi au profil universal. Sistemul are mecanismul format dintru-un cilindru de uşă cu cama universală 0°; pistoane din alamă; contrapistoane din alamă tip „ciupercă” antişperaclu; arcurile pistoanelor din bronz fosforos şi inele de blocare din alamă.

Mai mulţi cilindri cu cheie frezata găsiţi pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Cilindri cu cheie frezată-un tip de siguranţă clasică în care poţi avea mereu încredere, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor