Butuci de uşă cu cheie frezată – când clasicul şi performanţa sunt în acelaşi loc

0

De câte ori nu vi s-a întâmplat să pierdeţi cheia? De câte ori a pierdut cheia un membru al familiei, un coleg de cameră sau un angajat? De câte ori nu vi s-a furat poşeta sau geanta? Probabil că aţi luat parte la cel puţin una dintre situaţii, cel puţin o dată în viaţă. Acest lucru nu este atât de grav, însă dacă aveţi un sistem de închidere complicat, ale cărui chei sunt foarte greu de copiat şi costă extrem de mult, aceste întâmplări nu sunt tocmai fericite. Totuşi, se poate să existe uşi metalice sau de alte tipuri pe care doriţi neapărat să le achiziţionaţi, sau pe care deja le aveţi, din diferite motive. Este şi normal, doar acestea au avantajele lor, însă au şi butuci cu chei pe care dacă le pierdeţi va fi destul de dificil să le copiaţi. Desigur, există soluţie pentru această problemă. Dacă sunteţi pe cale să schimbaţi butucul de uşă, să achiziţionaţi o uşă nouă şi aveţi copii sau angajaţi care pot pierde cheia puteţi lua în considerare cilindri cu cheie frezată. Printre cei care îşi merită investiţia se află şi:

Butucul de uşă cu cheie frezată de la Idella. După cum am menţionat, în cazul acestui butuc nu veţi avea probleme cu copiatul cheilor pentru că avantajul cheii frezate este acela că se pot copia cheile la majoritatea atelierelor de copiat chei. Acest lucru nu este util numai proprietarilor de apartamente ci şi asociaţiilor de proprietari, căminelor studenţeşti, ori complexelor sportive unde au acces de intrare mai multe persoane.
În plus, cu toate că este un butuc clasic, acest cilindru de uşă este robust, având o mare rezistenţă la exploatare şi o durată de viaţă de zeci de ani. Exploatarea acestuia poate fi maximă, iar întreţinerea minimă.
În plus, acest butuc nu doar că este unul de calitate, dar faptul că este fabricat în Germania şi este folosit în întreaga Europă fac din acest butuc de uşă unul dintre cele mai bine vândute sisteme de siguranţă pentru uşi, de pe piaţă.

Oferind o soluţie rapidă de siguranţă mecanică pentru orice casă din zilele noastre, acesta este practic şi fiabil. Fiecare perete al butucului este cu 5 sau 6 pini cilindrici. Cel puţin câte un pin este din oţel înalt aliat în carcasă şi miez, în plus faţă de protecţia anti-găurire.

Butucul de uşă cu cheie frezată de la Idella beneficiază şi de protecţie împotriva metodei prin percuţie. În plus, butucii de uşă au chei din aliajul cupru-nichel-zinc. Acestea sunt frezate, cu zimţi. De asemenea, acest butuc este dotat cu un canal de ghidare prin miez pentru repartizarea uniformă a forţei la acţionarea cheii.

Cea mai bună ofertă

Butuc Idella cu cheie frezată

Acest butuc este disponibil şi în varianţa de sistem master-key sau grand master key. În plus, fiecare butuc de uşă poate fi comandat cu funcţii suplimentare de siguranţă. Aceste sisteme au scopul de a mări rezistenţa cilindrului împotriva tentativelor de găurire, de smulgere şi de rupere a lui.

Mai multe date despre acest butuc de uşă se află pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Butuci de uşă cu cheie frezată - când clasicul şi performanţa sunt în acelaşi loc, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor