Cilindri pentru uşi batante şi obloane – pentru ca securitatea casei să existe şi acolo unde nu este aşteptată

0

Obloanele şi uşile batante ne sunt cunoscute încă de pe vremea filmelor cu cowboy. Acestea se remarcă prim simplitatea şi confortul lor. Uşile batante au o mulţime de avantaje faţă de uşile convenţionale. Acestea pot fi automate şi sunt destinate magazinelor, halelor comerciale sau altor spaţii pentru afaceri unde deschiderea sau închiderea uşilor normale ar putea fi problematice. Uşile batante sunt fabricate de obicei din sticlă şi PVC, au cadrul din oţel inoxidabil şi au un mecanism de închidere/ deschidere cu arc ce este ascuns într-un toc sintetizat şi pot fi folosite atât în interior cât şi în exterior. Acestea se folosesc de regulă în zonele cu tranzit intens. Obloanele sunt tot atât de utile. Acestea sunt achiziţionate pentru utilitatea lor, dar şi pentru designul special pe care îl creează în orice ambient. Acestea oferă utilizatorilor avantajul de a putea regla intensitatea luminii, le oferă intimitate, dar şi protejează ferestrele şi totodată locuinţa. Totuşi, nici uşile batante şi nici obloanele nu îşi pot îndeplini cu succes funcţiile dacă nu sunt la rândul lor protejate. Cum pot fi ele protejate? Cu ajutorul cilindrilor special concepuţi pentru obloane şi uşi batante. În acest fel obloanele oferă dublă protecţie ferestrelor, uşilor sau locuinţelor, iar uşile batante sunt securizate cum trebuie. Desigur aceşti butuci de uşi nu trebuie să fie închişi mereu însă sunt extrem de utili noaptea sau când nu sunteţi acolo să protejaţi proprietăţile. Printre butucii special creaţi pentru obloane şi uşi batante se numără:

Cilindru ieftin cu buton pentru obloane

Cilidru cu buton pentru obloane

Cilindru cu buton seria 8500 este un butuc pentru uşi batante. Acest cilindru are corpul conceput din alamă nichelată, este filetat şi frezat lateral pentru fixare. Fluturaşul acestui butuc este din alamă masivă nichelată. În plus cilindrul este livrat cu verigă tot din alamă nichelată.

Cilindru pentru obloane în versiunea scurtă este un cilindru ce are corpul conceput din alamă masivă trefilat şi decapată. Rotitorul este din alamă cu patru sau cinci pistoane. Cheile acestuia sunt din alamă nichelată şi au profil Viro. Mecanismul prin care funcţionează este următorul: cama este universală 0°, pistoanele sunt din alamă; contrapistoane din alamă tip „ciupercă” antisperaclu, arcurile pistoanelor sunt din bronz fosforos, iar inelele de oprire sunt din alamă. În cazul acestui cilindru sunt posibile toate execuţiile speciale la butuci pentru uşi batante, obloane sau de garaj, inclusiv mai mulţi butuci cu aceeaşi cheie unică sau cilindri în sistem master key.

Cilindru ieftin rotund pentru obloane si usi batante

Cilindru rotund ieftin pentru obloane

Cilindru rotund seria 8500 are corpul din alama masiva nichelata, filetat, frezat lateral pentru fixare. Rotitorul acestuia este din alamă cu 5 pistoane. Cheile sunt din alamă nichelată cu profil Viro. Mecanismul este cu: pistoane din alamă, contrapistoane din alama tip „ciupercă” antisperaclu, arcurile pistoanelor din bronz fosforos. În cazul acestui cilindru sunt posibile execuţiile KA de serie, adică cilindri cu aceeaşi cheie.

Butuci pentru uşi batante şi obloane cât şi sisteme de butuci cu aceeaşi cheie se pot comanda pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Cilindri pentru uşi batante şi obloane - pentru ca securitatea casei să existe şi acolo unde nu este aşteptată, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor