Cilindri de uşă electronici – confort, economie de timp, simplitate

0

De câte ori nu v-aţi gândit să upgradaţi cilindri vechi cu cilindri electronici la biroul dvs, la hotelul pe care îl detineţi sau chiar acasă? Probabil de multe ori, dar aţi abandonat proiectul spunând că este prea complicat, că necesită multă muncă, că e mare deranjul, că nu veţi ştii să-i utilizaţi. Ei bine aflaţi că lucrurile nu stau chiar aşa. Acest tip de cilindri sunt foarte uşor de instalat, chiar şi pe uşile cu ramă îngustă. Însă acesta nu este singurul avantaj al acestui tip de cilindri. Pe lângă asta cilindri electronici nu au nevoie de cabluri, partea electrică funcţionând pe baterie, utilizatorii nu trebuie să atingă uşa pentru ca aceasta să se deschidă, oferă posibilitatea contorizării intrărilor şi ieşirilor. În plus, acest tip de butuci de uşă se bucură de securitate crescută, având în acelaşi timp o rezistenţă mare şi sunt consolidaţi împotriva găuririi cu burghiu, unele tipuri de cilindri beneficiază şi de protecţie prin alarmă, toţi sunt protejaţi împotriva copiilor neautorizate, sunt protejaţi împotriva găuririi, dispun de avertizări luminoase pentru baterii epuizate, pentru intrări şi ieşiri. Toate aceste tipuri de butuci sunt disponibile într-o mare diversitate de culori, materiale şi forme. De asemenea utilizatorii au posibilitatea să aleagă între mai multe tipuri de finisaje. Iată câteva tipuri de butuci electronici de calitate:

Cilindri electronici pentru usa

Butuci ieftini electronici pentru usa

HomeTec CFA 1000 pot fi folosiţi la uşile de intrare în clădiri, uşi de apartament, birouri sau camere de serviciu. Aceşti butuci sunt un mod convenabil de a bloca şi a debloca uşile prin control radio de la distanţă sau radio tastatură Comfort. Uşa poate fi, de asemenea, deschisă manual cu ajutorul unităţii de disc radio Confort, aceasta fiind o funcţie de urgenţă a cărei proiecţii este de 100 de metri. Codificarea se poate face după un sistem de cod alternativ cu mai mult de 18 miliarde de posibilităţi. Acesta cilindru electronic este disponibil în culorile alb, argintiu, maro şi auriu. Unitatea de disc radio Comfort poate fi extinsă cu alte 9 controale radio de la distanţă.

HomeTec CFG 1000 dispune de o declanşare către tastatura Confort CFT 1000. Acesta operează pe frecvenţa 868.35 MHz. Cilindrul funcţionează de la o distanţă până la 100 de metri în câmp liber. Alimentarea acestui sistem se fac pe baterii 3x LR14/baby/C. Dimensiunile acestui butuc de uşă sunt 140x133x47 mm. Acest cilindru are bolţuri cu gheare, rezistă la presiune de o tonă şi are două puncte de blocare.

Cilindri electronici pentru usa

Butuci electronici pentru isi, ieftini

HomeTec CFB 1000 beneficiază de control de la distanţă radio Confort. Se foloseşte la uşi de intrare în clădiri, uşi de apartament, birouri şi camere de serviciu. Acest sistem blochează şi deblochează unitatea de disc radio Comfort CFA 1000.Aplicaţia poate fi folosită până la 9 controale la distanţă. Acest cilindru foloseşte un de cod alternativ cu mai mult de 18 miliarde de posibilităţi. Dimensiunile sunt 40x50x9 mm. Sistemul funcţionează până la 100 de metri.

Mai mulţi butuci electronici de acest fel aflaţi pe cilindru.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Cilindri de uşă electronici - confort, economie de timp, simplitate, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor