Cilindri pentru mobilier-siguranţă, intimitate, confort

0

Probabil vă întrebaţi că dacă casa dumneavoastră este securizată cum trebuie, dacă uşile sunt de calitate, dacă sistemul de închidere e profesionist sau dacă geamul are cilindri buni, de ce ar mai fi necesar să instalaţi butuci de siguranta şi la mobilier. Ei bine, motivele nu lipsesc. Aflaţi că cilindri pentru mobilier nu sunt încă un lucru pe care trebuie să vă cheltuiţi banii. Aflaţi că acest sistem de închidere vă aduce o siguranţă care nu este nicidecum în plus. Astfel, primul avantaj al acestei încuietori este siguranţa, protecţia unor lucruri precum hârtii de asigurări, raporturi medicale, raporturi ale taxelor, hârtii ale conturilor bancare şi, de ce nu, şi proiecte individuale pe care nu doriţi să vi le copieze cineva. Toate acestea trebuie ţinute într-un loc sigur. Şi ce loc e mai sigur decât propria casă. Totuşi, cu toate că aveţi un sistem de siguranţă performant, poate lăsaţi chiar dumneavoastră în casă persoane care nu sunt de încredere, ca vă pot căuta prin lucruri. Acest lucru va fi în zadar dacă vă ţineţi sub cheie lucrurile importante. Acest lucru poate fi aplicat şi la dumneavoastră în birou unde nu aveţi mereu control asupra persoanelor care intră acolo. Un alt motiv este păstrarea intimităţii. Probabil aveţi în casă lucruri pe care nu vreţi să le vadă oricine, iar un cilindru pentru mobilă bun vă poate ajuta cu această problemă.

Cilindru pentru mobila ieftin

Cilindru ieftin pentru mobila

Cilindru pentru mobilier cu carcasa din tablă de alamă. Acest tip de butuci pentru mobilier au zăvorul din alamă masivă cu 2 răsuciri de cheie. Cilindrul acestui sistem de închidere este tot din alamă şi poate fi mişcat şi orientat în 3 poziţii. Cheile acestui butuc sunt din alamă nichelată au profil Viro şi sunt două în fiecare set. Mecanismul de funcţionare se bazează pe pistoane din alamă, contrapistoane din alamă şi arcuri cu pistoane din bronz fosforos. Aceşti cilindri sunt disponibili cu mască de intrare şi contraplacă din oţel arămit.

Cilindru pentru mobilier Fay by Viro. Aceşti butuci de mobilă au corpul construit din alamă masivă, complet filetat, frezat pe o parte a corpului pentru a evita rotirea acestuia. Cheile acestui sistem sunt din alamă nichelată cu profil Viro și sunt două în dotare. Mecanismul prin care funcționează este următorul: butucul are în interior pistoane din alamă, contrapistoane din alamă și arcuri pistoane din bronz fosforos. Aceștia sunt disponibili cu cu leviera A/O din oțel zincat și șuruburi, rondelă cu patru puncte de susținere și piulița de fixare. Aceștia pot fi procurați și în variantele nichelate.

Cilindru pentru sertare la pret redus

Cilindru ieftin pentru mobila

Cilindri pentru sertare metalice. Acești butuci pentru mobilier metalic sunt concepuți din alamă masivă, au zăvorul din alamă care se inserează prin presiune sau cu rotirea chei de 90° la dreapta sau la stânga. Rotitorul este cu patru pistoane. Cheile acestui butuc de sertar metalic sunt alcătuite din alamă nichelată, au profil Viro și sunt două în fiecare pachet. Mecanismul de funcționare este cu cheie care după rotire revine în poziția de extragere, pistoanele din alamă, contrapistoanele tot din alamă, iar arcurile cu pistoane sunt din bronz fosforos.

Detalii suplimentare despre butucii de mobiler metalic, din sticla sau din lemn și mai multe produse găsiți pe cilindru.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Cilindri pentru mobilier-siguranţă, intimitate, confort, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor