În curs de procesare...


Butuci usa sau cilindri usa performanti - Securitate necesara

Securitatea unei usi sta in multe elemente de siguranta, nu doar in materialul din care este facuta usa (metal de exemplu). Intre aceste elemente cilindrul ocupa un loc special. Cu cat butucul este mai performant cu atat ai sanse mai mari sa scapi daca te viziteaza un hot.

De regula, cei mai intalniti infractori sunt cei ocazionali, cei care dau spargeri dupa cateva semnalmente ale imobilului: tipul usii de la intrare in apartamentul de bloc, daca este o usa care arata vulnerabil sau hotul a mai spart ceva similar, usurinta cu care se poate ajunge prin curte direct la usa de intrare in cazul caselor. Statistica politiei criminale spune ca in peste 95% din cazuri hotii nu au instrumente speciale, decat o ranga, patent sau surubelnita, si succesul lor consta in vulnerabilitatea usilor de serie de la intrarile in locuinte mai mult decat in manevre delicate de patrundere in interior. Practic aliatul infractorului este neglijenta proprietarului.

Ei bine, in astfel de cazuri, un cilindru profesional la usa poate fi protectia bunurilor tale in fata hotilor. Cu cat gradul de securitate al unei usi este mai ridicat cu atat hotul isi va da seama mai repede ca nu merita sa insiste si sa fie surprins de un trecator, vecin sau chiar de proprietar. Cazurile notorii mediatizate de presa ale spargatorilor cu sute de infractiuni la activ nu au nimic special cu sculele folosite de acestia ci mai degraba cu lipsa acuta de siguranta ale usilor cumparate din comert la cele mai mici preturi si cu sisteme standard de inchidere care nu confera de fapt siguranta dorita.

Un cilindru de usa performant are mai multe masuri de siguranta inca din fabricatie si este creat sa reziste tocmai la hotii de duzina sau de ocazie. Dintre acestea amintim: cheia cu amprenta care poate fi copiata numai de producator in baza cardului prezentat de catre proprietar, bara antigaurire inserata in cilindru, miez antirupere de la mijloc al butucului de usa, cilindri pentru yale aplicate cu rozeta de protectie pe exterior antidrilling.

Va recomandam sa judecati dumneavoastra securitatea usii de la intrare cat si a celor secundare sau de terasa sau a ferestrelor (inclusiv cele de mansarda) si sa navigati pe site-ul nostru pentru a gasi solutia potrivita antifractie.

Trebuie sa mai stiti ca daca veti cauta securitate medie sau ridicata la bani putini acest lucru este utopic, producatorii de sisteme de siguranta nu au reusit inca sa descopere modalitatea de a realiza ceva bun din bani putini. Wink Ieftin nu rezista, gratis nu exista!

Iar, cand vorbim de securitatea familiei sau a bunurilor noastre, putem investi practic intr-o asigurare de acest fel.

Cilindru.ro